Nootjes verkoopactie

4 mei 2022

Na 2 jaar kunnen we weer gelukkig weer op pad voor de jaarlijkse verkoopactie.

Vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei gaan leden van Muziekvereniging Da Capo langs de deur voor de jaarlijkse verkoopactie. De leden zijn herkenbaar aan hun Da Capo-outfit.

Het aanbod bestaat dit jaar uit twee soorten nootjes. Die zullen vrijdag vanaf 18.30 uur en zaterdag van 9.30 uur huis-aan-huis worden verkocht in Giessenburg. De opbrengst is voor de vereniging.

 

Muziekproject Windkracht 6

24 maart 2022

De komende 4 weken maken kinderen in de groepen 5 en 6 kennis met de instrumenten van een harmonieorkest.

Hiervoor komen onze dirigenten en docenten 3 weken op de donderdagmorgen in de klas en in de 4e week zijn de klassen welkom in de repetitiezaal in verenigingsgebouw “De Kom”.

Op woensdag 20 april 19.00 uur geven de kinderen samen met het Groot Orkest van Da Capo een slotconcertje in de Maranathakerk. Dit zal een ongeveer een uur duren. Betrokken familieleden en andere geïnteresseerde kinderen en ouders zijn van harte welkom.

Er is de mogelijkheid voor de kinderen om na afloop van het concert de instrumenten uit te proberen.

Flyer voor het aanmelden van 2 gratis proeflessen op het instrument naar keuze.

De Lampionnenoptocht was top!

14 maart 2022
Vrijdagavond 11 maart was jong en oud op de been, “Eght Leuk” van Da Capo voorop. Daarbij prachtig weer en wat was het lekker druk! Aan het einde trakteerde de Oranjevereniging iedereen op koffie, warme chocolademelk en wat lekkers..