Finale RaboClubsupport

9 oktober 2024
Finale Rabo ClubSupport – Wat een fantastisch bedrag!
Tijdens de repetitie van ons Groot Orkest kregen we een verrassingsbezoek van Carola van den Berg en Netty Marskamp van Rabobank Lek en Merwede.
Met deze geweldige bijdrage kunnen we nu echt onze wens waarmaken: een NIEUW muziekinstrument!
Namens ALLE leden bedanken we de Rabobank voor deze mooie actie en iedereen die op Da Capo heeft gestemd.

Gratis proeflessen bij Da Capo

6 oktober 2024

In de afgelopen periode bezocht dirigente Marjolijn van der Lee van Muziekvereniging Da Capo wekelijks de basisscholen van Giessenburg en Schelluinen voor het geven van muzieklessen. De kinderen van groep 5 hebben kennisgemaakt met alle instrumentgroepen en er is geoefend met ritme en samenspel.

Misschien ontdekten de kinderen wel dat ze (muziek)les en samen muziek maken leuk vinden. Daarom zijn 2 gratis proeflessen op een instrument naar keuze mogelijk. Bij Da Capo is het mogelijk lessen te volgen op trompet, trombone, hoorn, dwarsfluit, klarinet, saxofoon en slagwerk. Kinderen kunnen ervaren of het instrument bij hem of haar past en hoe leuk muziek maken is! De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten.

Informatie en aanmelden via opleidingen@dacapogiessenburg.nl of 06-40037403.

 

 

 

 

DUO Concert OKK & Da Capo

30 september 2024
Op zaterdag 19 oktober geeft Da Capo een supertof concert in samenwerking met OKK Streefkerk. OKK is een fanfareorkest en speciaal is, de vereniging bestaat dit jaar 120 jaar.
Altijd al willen weten wat het verschil is tussen een fanfareorkest en een harmonieorkest? Kom dan op 19 oktober naar het concert. Je hoort dan hoe de 2 verschillende orkesten klinken.
Met deze combinatie van het Groot Orkest van Da Capo o.l.v. Bjorn van Pruijssen en OKK o.l.v. Harry Godtschalk staat er leuke, afwisselende muziek op het programma. Daar wil je toch bij zijn?
Kortom, een heerlijk avondje genieten! Je bent van harte welkom!
Locatie: De Til, Breestraat 1, Giessenburg.
Aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.
Kaarten €7,50, voor de jeugd tot 12 jaar € 5,00.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree.