Marjolijn van der Lee

Mijn naam is Marjolijn van der Lee, dirigente, muziekdocente en saxofoniste. Mijn muzikale carrière is begonnen op 6-jarige leeftijd op de blokfluit. Na een jaar mocht ik gaan starten op de alt saxofoon. Dit was mijn instrument J en uiteindelijk heb ik dan ook mijn Bachelor Klassiek Saxofoon mogen behalen aan het Artez Conservatorium in 2015. Saxofoonlessen, AMV-lessen en muzikale basisschoollessen, het kwam allemaal aan bod tijdens mijn werkweek. Op dit moment studeer ik Bachelor HaFaBra Directie aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Orkesten dirigeren, van groot tot klein en van beginnend tot gevorderd, is gelukkig de afgelopen jaren óók tot mijn werkweek gaan toebehoren. Met heel veel plezier mag ik tot op heden mijn werkweek dus geheel met muzikale afwisselingen vullen!