Rosie Tonnaer

Ik heb het plezier in muziek maken van huis uit meegekregen. Ik ben geboren in Thorn(L) als jongste van een groot gezin.

Het was bij ons een vanzelfsprekendheid dat iedereen muziek maakte bij de Koninklijke Harmonie in Thorn. Dit orkest is op het WMC 2x wereldkampioen geworden.

Vervolgens heb ik mijn diploma Docerend- en Uitvoerend Musicus behaald aan het conservatorium in Utrecht. Naast het spelen in symfonieorkesten en kleinere ensembles, heb ik jaren gewerkt bij de Muziekschool in de Alblasserwaard.

Momenteel geef ik les in de plaatsen Gorinchem, Giessenburg, Leerdam en Meerkerk.

Het meeste plezier haal ik uit het overdragen van mijn muzikale kennis en vaardigheden aan de leerlingen.

Het is een uitdaging om in deze digitale tijd met leerlingen op een ambachtelijke manier bezig te zijn. Zowel voor de leerling als de docent werkt het zeer motiverend om bij zo’n leuk orkest als Da Capo aangesloten te zijn!