Gratis proeflessen

2 oktober 2022

Gratis proeflessen en ontdek het zelf muziek maken bij Da Capo

Muziekvereniging Da Capo vierde in september haar 35 jarig bestaan en kijkt terug op een mooie maand vol feestelijke activiteiten voor Giessenburgers. Een Kinderdag, deelname aan de Gondelvaart, een ledenavond en het “Groot Giessenburgs Blaasorkest”.

Graag wil de vereniging haar jubileumjaar nu echt afsluiten met een gebaar naar kinderen en volwassenen die nu denken, daar had ik toch graag bij willen zijn. Het is mogelijk om 2 proeflessen te volgen. Zo kan men ontdekken of muziek maken en het muziekinstrument past.

De 2 gratis proeflessen kunnen bij Da Capo worden gevolgd op het instrument naar keuze: klarinet, saxofoon, trompet, trombone, bariton, slagwerk. Voor hoorn en hobo kijken we mee naar een docent. Helaas is er wegens enorm veel animo een tijdelijke ledenstop in de dwarsfluitsectie (informeer bij belangstelling naar mogelijkheden voor les).

Een kijkje nemen achter de schermen en de wisselwerking dirigent en orkest en sfeer ervaren tijdens een repetitie van het Klein Orkest en het Groot Orkest behoort ook tot de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Voor informatie over de proeflessen kunt u contact opnemen met Jeanette den Breejen – opleidingen@dacapogiessenburg.nl